HORN Facade- og terrassedøre

Facade- og terrassedøre produceres alle efter individuelle mål og efter design tilpasset netop det hus hvor døren skal sidde i. Ofte sender vore kunder et foto af huset og nogle ca. mål hvorefter HORN Vinduer kommer med et forslag til dørens design.

Hvis døren skal have glas og sprosser, anbefaler vi altid at levere i vores Palæ system hvor sprosserne kun er 19mm brede og med udv kitfalsprofil så det færdige resultat matcher gamle kittede døre bedst muligt. HORN Vinduers Palæ system har glasset monteret fra indv side og den indvendige glasliste udgør profilet. Ruderne topforsegles med silicone fra begge sider så der opnås fuld og varig tæthed.
Hvis dørene skal have fyldninger og ingen glas, anbefaler vi ofte at glaslisterne sidder på udv side for at give profilerne på udv side noget dybde. Fyldninger kan være alm frisede-, pyramide- eller specielt udsmykkede. Altid udført i forseglet MDF plade.

Dørrammerne kan leveres helt ned til 75mm brede for at give døren lethed i udtrykket, hvis det er terrassedøre. Hvis det er facadedøre, er det nødvendigt at dørrammerne er mindst 100mm brede for at låsen kan være der.

Hvis døren har overparti, sideparti eller sidevinduer, udføres partiet i et element så der ikke fremkommer dobbeltkarme men derimod så helhedsindtrykket er en kopi af gamle elementer.

Cafè døre udføres 3 eller 4 fløjede så den eller de midterste døre hængsles i yderste dør eller døre hvorved der kan åbnes for fuld åbning.

Læs eventuelt også afsnittet om Palæ systemet

 

Læs om materialer herunder

Træ

Palævinduer produceres som standard i kernetræ. Udvendige sprosse- og rammedele produceres i Sibirisk lærketræ og karme produceres i Nordsvensk kernefyr.

 

Nordsvensk kernefyr

Nordsvensk kernefyr er kendetegnet ved, at det er meget langsomt voksende og har et højt indhold af træets naturlige imprægneringsmiddel (pinosylvin) i kernedelen.

 

Sibirisk lærketræ   –    Af politiske årsager kan vi desværre ikke levere russisk træ, for øjeblikket

Sibirisk lærketræ er anerkendt for at have en ekstrem lang holdbarhed og ligger kvalitetsmæssigt mellem kernetræ fra fyr og eg. Som navnet antyder, kommer dette træ fra Sibirien, hvor vækstbetingelserne bevirker, at træet bliver meget tæt og hårdt.

Andre træsorter kan vælges mod pristillæg.

Glas
Som standard monteres et HORN Palævindue med en termorude 4-15-4LowE med lysgrå spacer.

Mod pristillæg kan der vælges blandt et bredt udvalg af glas fx satineret glas, sikret glas, hærdet glas etc.

Beslag
Som standard leveres et HORN Palævindue med hvide anverfere og stormkrog

 

Overfladebehandling
Som standard leveres et HORN Palævindue overfladebehandlet med 2Øko akrylmaling.

Print Friendly, PDF & Email
Share
Share