Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.hornvinduer.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Vi indsamler de oplysninger du deler med os, herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt hvilke produkter du forespørger på, hvilket er nødvendigt for at behandle eventuelle tilbud og ordrer.

Cookies

På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. HORN Vinduer er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler som udgangspunkt ikke dine data med tredjemand, dog er vi nødsaget til at dele navn, adresse og telefonnummer med et fragtfirma, hvis vi skal levere et produkt til dig/ din adresse.

Hvor længe vi gemmer dine data

Ved tilbud gemmer vi dine data i 12 måneder og ved ordre gemmer vi dine data indtil reklamations periodens udløb.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger.

Kontaktinformation

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

HORN Vinduer
CVR-nr. 37 03 08 56
Brandshøjevej 3
6430 Nordborg
Tlf.: +45 75 58 50 87
E-mail: horn(at)hornvinduer.dk

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Ønsker du at klage

Hvis du ønsker at klage over [Selskabets] behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Print Friendly, PDF & Email